Rijschool Leiden

Je woont in Leiden of in de regio en je wilt graag lessen, kies dan voor rijschool Lente. Je hebt hier verschillende mogelijkheden en het grootste voordeel is dat de lessen direct kunnen starten er zijn geen wachtlijsten. Je vrienden zijn misschien al aan het lessen of hebben hun rijbewijs inmiddels behaald. Maar nu is het jouw beurt. Je hebt de leeftijd bereikt dat je mag gaan lessen, dus profiteer hier van en ga zo snel mogelijk zelf lessen bij onze rijschool.

Mogelijkheden rijschool Leiden

Bij rijschool Lente kun je meteen beginnen met lessen. Je kunt een losse les nemen, maar je kunt ook voor een pakket kiezen. Als je een pakket kiest dan ken je het totaalbedrag wat je kwijt bent aan het lessen en het examen. Bij het plannen van de rijlessen kun je je voorkeur aangeven. Je kunt bij ons namelijk ook in de avonden en in de weekenden lessen. Als jouw voorkeur hier ook naar uit gaat vanwege studie of werk, kun je dit aangeven en dan houden wij hier rekening mee.

Contact met de rijschool uit Leiden

Als je vragen hebt over de werkwijze of over wanneer je kunt beginnen met lessen, kun je altijd contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken. Als je eenmaal aan het lessen bent merk je dat het iedere keer steeds gemakkelijker gaat en als het allemaal vanzelf gaat, is het tijd om op examen te gaan. Je kunt in korte tijd je rijbewijs halen, als je maar regelmatig gaat lessen en alles wat je hebt geleerd in de praktijk toepast. Kun jij beginnen met rijlessen en heb je er zin in? Dan horen we graag van je, zodat we de eerste afspraak met je in kunnen plannen.

 

Rijschool in Leiden en omgeving actief

Rijschool Lente lest ook onder andere in de regio van Delft, Den Haag en Zoetermeer.