Rijschool Zoetermeer

Rijschool Lente

krijg € 5,- korting per les

Boek je Proefles

Start vandaag

+31 6 42 85 94 51

Engelse rijlessen in Zoetermeer, Delft, Den Haag en omstreken

Begin je rijlessen in Zoetermeer!


 

Je wilt beginnen met rijlessen in Zoetermeer en omgeving en bent op zoek naar een rijschool in de omgeving van Zoetermeer. Rijschool LeNTe in Zoetermeer verzorgt dan rijlessen van hoge kwaliteit in Zoetermeer en omstreken. Je krijgt rijlessen van een professionele instructeur.
Je hebt een professionele en vriendelijke instructeur die tot doel heeft nerveuze studenten om te zetten in zelfverzekerde chauffeurs en hun tests te doorstaan.

Ervaren, gekwalificeerde en geduldige instructeur
Hoogste slagingspercentage in de regio Delft
Cursussen ontworpen voor alle leeftijden
Ophaal- en terugbrengservice
Betaalbare rijlessen in de omgeving van Zoetermeer
Flexibele rijlestijden
Boek je trailles!

Tijdens de trailsessie maak je kennis met autorijden en je instructeur. De instructeur legt je dan alles uit wat je moet weten.

Begin vandaag nog met rijden

Begin vandaag nog met je rijles bij autorijschool Zoetermeer. Bel ons als je direct aan de slag wilt. We kunnen meteen een trailsessie inplannen.

Bel ons: +31642859451

kenmerken rijschool zoetermeer
Internationale ervaring

Autorijschool Zoetermeer en omliggende steden heeft veel ervaring met het lesgeven aan buitenlandse leerlingen. Velen hebben het praktijkexamen met goed gevolg afgelegd en hebben hun Nederlandse rijbewijs (overal geldig in Europa) behaald. We geven les aan studenten van zowel binnen als buiten Europa. Moedertaalsprekers van het Engels of anderszins.

 

Concurrerende prijzen

Autorijschool Zoetermeer heeft de scherpste prijzen voor je rijlessen.

Gratis praktijkexamen cbr
Gratis theorie pakket
Trailsessie is inbegrepen in het pakket
Gespreid betalen
Bekend gezicht

Tijdens het volgen van rijlessen bij rijschool Zoetermeer heb je altijd dezelfde rijinstructeur. Zo krijg je rijlessen in een professionele en ontspannen omgeving. Hij gaat met je aan de slag volgens de protocollen van het CBR zodat je makkelijk je examen kunt halen.

Geen wachtlijst

Tegenwoordig heb je overal een wachtlijst voor rijlessen. Je krijgt direct een proefsessie van rijschool Zoetermeer. Na je trailsessie kun je direct beginnen met je rijlessen.

nl_NLDutch