Rijlessen

Rijlessen op maat

Het behalen van je autorijbewijs is het ultieme resultaat van het volgen van het voor jou juiste aantal autorijlessen. Omdat dit niet voor iedereen gelijk is, bieden wij onze leerlingen naast losse rijlessen ook verschillende pakketten. Je kunt hier meer informatie vinden over de pakketten die bij onze rijschool worden aangeboden.

Meer info over pakketten >>

Op welke leeftijd kun je beginnen met rijlessen ?

De nieuwe regels van het 2ToDrive concept geven aan dat je mag beginnen met lessen vanaf de 16,5 jaar. Op je 17e mag je dan rijexamen doen en je mag dan tot je 18 jaar rijden onder begeleiding. Als je 18 jaar bent mag je zelfstandig de weg op.

Hoe worden de lessen aangeboden?

Onze rijschool helpt je met de beste voorbereiding op je rijexamen. De rij-instructeur bepaalt het niveau van een leerling en dan wordt er voor gezorgd dat de lesstof hier op aansluit. De lessen gaan van gemakkelijk naar moeilijk en de voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart. Op deze manier kun je precies zien hoe je ervoor staat. hoe je vorderingen zijn.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt als je dat wilt vandaag nog een afspraak maken. Je kunt rijschool Lente telefonisch bereiken op 06 42 85 94 51 of anders via het contactformulier. De rij-instructeur zal vervolgens een afspraak inplannen en je zoals afgesproken ophalen bij het opgegeven adres. Een rijles duurt 45 minuten. Na de eerste les zal er een adviesgesprek plaatsvinden om te bepalen hoeveel rijlessen er nodig zijn om het rijbewijs te kunnen halen.

Hoeveel kost een rijles?

Onze actiepakketten vind je hieronder:
Een losse rijles kost 40 euro’s.
[ut_pricing id=”3826″]

Faalangst opleiding

Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van mensen met faalangst en rijangst. Wij zijn van mening dat iedereen het autorijbewijs kan halen met de juiste begeleiding. Voor meer informatie kun je rijschool Lente telefonisch bereiken op 06 – 42 85 94 51 of anders via het contactformulier.