Theorie online

Theorie, theorie online

Wij bieden je verschillende manieren om jezelf voor te bereiden op het theorie-examen:

Theoriecursus Klassikaal

Wij bieden theoriecursussen in de avonden van 17:00 tot 21:00. Op zaterdagen en zondagen de hele dag. Indien je niet slaagt voor je examen betaal je niets voor je volgende theoriecursussen.
De klassikale theoriecursus kost 150 euro.

Eendaagse theoriecursus

Wij bieden eendaagse theoriecursus op alle 7 dagen van de week. En je gaat op de dag zelf of de dag na je theoriecursus examen afleggen. Het is niet realistisch om 100 % examengarantie te bieden, maar de meeste leerlingen slagen de eerste keer. Indien je niet slaagt voor je examen betaal je dan 45 euro voor je vervolg examens.
Eendaagse theoriecursus kost 99 euro.

Theoriecursus op internet

Je hebt bij rijschool Lente de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen via internet. Na het aanmelden kun je meteen beginnen met de theorie online.

De theorie online

Wanneer je de keuze maakt om de theorie van een bepaald hoofdstuk te bekijken, dan krijg je de eerste pagina van het hoofdstuk op het scherm. De theorie wordt hierbij behandeld aan de hand van tekst, foto’s, opdrachten, animaties en video. Met de videoclips wordt steeds een deel behandelde leerstof afgesloten. Hierbij is tevens de gehele theorie ingesproken, waardoor het voor leerlingen met leesproblemen een stuk eenvoudiger wordt de leerstof door te nemen.

Examentraining online

Wanneer je ervoor kiest een toets of een examen te gaan maken, krijg je de vragen (vraag voor vraag) op het scherm. Hierbij kun je ervoor kiezen de vraag steeds voor te laten lezen en met of zonder tijdsdruk te oefenen. Nadat je alle vragen hebt beantwoord krijg je de uitslag op het scherm en je kunt bekijken wat er goed en niet goed beantwoord is (met hierbij uiteraard ook weer een motivatie).

Hoe lang duurt theorie online

Je mag onbeperkt de theorie online oefenen.

Kosten

Kies je een praktijkpakket, dan is de theorie gratis, anders kost een theoriepakket 55 euro. Voor meer informatie klik hier om met rijschool Lente contact op te nemen.