Snel en goed je rijbewijs!Rijschool LenTe

Nu € 5 korting

per rijles
Snel op examen

inhoud Rijlessen rijschool zoetermeer

Rijschool LeNTe in Zoetermeer gaat jou stapsgewijs begeleiden tot een veilig- en zelfverzekerd bestuurder.

Basis kennis voertuig

Bij rijschool Zoetermeer leer je als eerste alle basis rijvaardigheden die nodig zijn om goed auto te kunnen rijden. We zorgen ervoor dat je veilig en met zelfvertrouwen auto kan rijden.

kijkgedrag

Tijdens het rijden is heel belangrijk dat je alles op tijd kan waarnemen. We leren je het juiste kijkgedrag , het op tijd herkennen van gevaren en handelingen die nodig zijn om de juiste beslissing te nemen.

snelweg

Snelweg is een belangrijk onderdeel van autorijden. Daarom besteden we veel aandacht aan dit onderdeel net als alle andere onderdelen van je rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat je straks zonder enige angst op snelweg durft te rijden.

bijzondere verrichtingen

Bijzondere verrichtingen zijn essentiële onderdeel van auto rijden. Rijschool Zoetermeer gaat ervoor zorgen dat je die verrichtingen heel goed beheerst en ze heel makkelijk kan uitvoeren.

theorie

Rijschool LeNTe in Zoetermeer biedt een volledig theorie pakket GRATIS ter waarde van € 60 met een slagingspercentage van 90%. Hiermee kan je heel goed voorbereiden voor je theorie examen.

praktijk examen

Praktijk examen is het laatste deel van je rijopleiding en het kan heel gespannen zijn. Wij leren je tijdens je rijopleiding alle onderdelen die nodig zijn voor het examen. Onze rijinstructeur met faalangst ervaring kan jou begeleiden om ontspannen naar examen toe te gaan.

OVER ONS

Voor een veilige toekomst op de weg is een goede rijopleiding de basis. Vanaf de leeftijd van 16,5 kun je beginnen met rijlessen. Je kunt zonder een theoriecertificaat alvast beginnen met rijlessen. Let wel goed op dat je de theorie hebt behaald voordat je praktijkexamen doet.

 

RIJLESSEN OP MAAT

Rijschool Lente biedt een op maat gemaakt leerproces voor iedere cursist. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en rij-instructeur. Wij vinden het belangrijk dat er gekeken worden naar jouw situatie, en dat alles hier op wordt afgestemd. Dit is dan ook de reden dat rijschool Lente rijlessen op maat aanbiedt. Er zijn altijd rijlessen op maat mogelijk.

 

VOORDELEN

Je bent bij rijschool Lente aan het juiste adres voor rijlessen tegen scherpe tarieven en met flexibele tijden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij hebben geen wachtlijsten en zorgen er graag voor dat je snel je rijbewijs kunt halen. Als je benieuwd bent naar onze mogelijkheden dan horen wij graag van je, zodat wij het met je kunnen bespreken.

Als je gaat lessen is het van belang dat je goede lessen krijgt. Bij ons kun je een kwalitatieve rijopleiding volgen, gegarandeerd.
Bij rijschool Lente worden zeer scherpe prijzen gehanteerd en daar kun jij gebruik van maken als je bij ons komt lessen.
Een vaste rij-instructeur heeft als voordeel dat deze jouw rijstijl kent. Je bouwt een band op samen, dit is voor beide partijen een fijne manier van samenwerken

Whatsapp