OVER ONS

Voor een veilige toekomst op de weg is een goede rijopleiding de basis. Vanaf de leeftijd van 16,5 kun je beginnen met rijlessen. Je kunt zonder een theoriecertificaat alvast beginnen met rijlessen. Let wel goed op dat je de theorie hebt behaald voordat je praktijkexamen doet.

 

RIJLESSEN OP MAAT

Rijschool Lente biedt een op maat gemaakt leerproces voor iedere cursist. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en rij-instructeur. Wij vinden het belangrijk dat er gekeken worden naar jouw situatie, en dat alles hier op wordt afgestemd. Dit is dan ook de reden dat rijschool Lente rijlessen op maat aanbiedt. Er zijn altijd rijlessen op maat mogelijk.

 

VOORDELEN

Je bent bij rijschool Lente aan het juiste adres voor rijlessen tegen scherpe tarieven en met flexibele tijden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij hebben geen wachtlijsten en zorgen er graag voor dat je snel je rijbewijs kunt halen. Als je benieuwd bent naar onze mogelijkheden dan horen wij graag van je, zodat wij het met je kunnen bespreken.

Als je gaat lessen is het van belang dat je goede lessen krijgt. Bij ons kun je een kwalitatieve rijopleiding volgen, gegarandeerd.
Bij rijschool Lente worden zeer scherpe prijzen gehanteerd en daar kun jij gebruik van maken als je bij ons komt lessen.
Een vaste rij-instructeur heeft als voordeel dat deze jouw rijstijl kent. Je bouwt een band op samen, dit is voor beide partijen een fijne manier van samenwerken